Skip to content

Musical Maria gaat ‘On Tour’!

23 oktober 20122 minute read

Wassenaar – Afgelopen weekend speelde de musicalgroep St Jozef in samenwerking met Stichting De Nieuwe Blauwe de musical Maria in de St Jozefkerk. Een musical over de kracht van de liefde, van de hand van Gerard en Gerard.

In de voorstellingen kwam de kern van het project goed naar voren; gemeenschapszin, elkaar dragen en je gedragen voelen. We hebben kunnen zien dat ieder mens en gemeenschap nodig heeft waarin je niet alleen tevreden bent over jezelf en je eigen prestatie, maar waarin de grootste beloning zit in het zien van het geluk of succes van een ander, waaraan je hebt bijgedragen het vorm te geven. Alle leden van de groep hebben in dit project de mogelijkheid gekregen te stralen in een hoofdrol, en dat is gelukt!

Maar dit project is met de voorstellingen in de St Jozefkerk nog niet ten einde… Musical Maria gaat ‘on tour’!

Komend weekend zijn er twee concerten in het dorp, te weten in Huize Duinstede op vrijdagavond 26 oktober om 19.00 uur en een tweede concert op zaterdagmiddag 27 oktober om 15.00 Huize Willibrord.

Er zal een selectie aan liedjes gezongen worden uit de voorstelling Maria, de kracht van liefde.

Mocht u ook een gratis concert willen boeken voor uw instelling of deze voorstelling met uw bewoners willen spelen of zingen en daarbij ondersteund worden door onze spelersgroep en regie, neemt u dan contact op per mail: denieuweblauwe@gmail.com.

Tags

Musical MariaOn TourWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top