Skip to content

Informatieavond Ondernemersfonds in de Warenar

24 oktober 201232 second read

Wassenaar – De Winkeliersvereniging Wassenaar heeft de gemeente Wassenaar verzocht een “Ondernemersfonds”op te richten.Het oprichten van een dergelijk fonds valt of staat met de bereidheid van de ondernemers zelf om dit initiatief te steunen. Daarom wordt in samenwerking met de gemeente, de Kamer van Koophandel Den Haag en de winkeliersvereniging een informatieavond voor alle winkeliers georganiseerd op: 29 oktober aanstaande om 20.00 uur in de Warenar, Kerkstraat 75. U bent van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Datum: 29 oktober 2012
Locatie: Warenar
Tijd: 20.00 uur

Sprekers: Tiny van der Feltz (voorzitter winkeliersvereniging)
Ruud Mannaart (Kamer van Koophandel)
Ron Kühn (voorzitter Ondernemersfonds Voorschoten)
Bram Streppel (gemeente Wassenaar).

Aanmelden:winkeliersvereniging.wassenaar@gmail.com

Tags

OndernemersfondsWassenaarWinkeliersvereniging
Gerelateerde artikelen
Back To Top