Skip to content

Maak kennis met Peuteryoga

24 oktober 201254 second read

Wassenaar – Spelenderwijs leren de kinderen met yoga de drukte van alledag voor zichzelf te verwerken. Met veel aandacht voor hun persoonlijke beleving worden er zowel activerende als rustgevende oefeningen gegeven. Ze ontdekken op een speelse manier allerlei bewegingsvormen via wisselende thema’s, zoals herfst, dierentuin. Het prikkelt hun fantasie en het geeft ook meer innerlijke rust. Uiteraard verbetert peuteryoga hun motoriek en leren ze wat een prettige lichaamshouding is. De bedoeling is dat de ouders van de peuters zelf ook meedoen.

SKW organiseert een kennismakingscursus peuteryoga die bestaat uit vier sessies van driekwartier. De cursus wordt gegeven door gekwalificeerde peuteryoga docenten. De sessies zijn op de woensdagochtenden in november 2012 voor twee groepen van 09:00 – 09:45 uur in kdv ‘t Hummeltje, van Polanenpark 243 te Wassenaar en van 10:30 – 11:15 uur in ko ‘t Buitenleven, 1e Mientlaan 140 te Katwijk (voormalig vliegveld Valkenburg). Peuteryoga is bedoeld voor kinderen van 2,5 tot 4 jaar. Het tarief is € 25 voor alle vier de ochtenden. Na de sessie is er koffie, thee of limonade.

Wilt u deelnemen? U kunt zich aanmelden tot vrijdag 2 november a.s. via een mailtje aan info@kinderdagverblijven-wassenaar.nl

Tags

PeuteryogaSKWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top