Skip to content

Welkomstborrel voor nieuwe Wassenaarders

25 oktober 201238 second read

Wassenaar – Voor alle nieuwe inwoners in Wassenaar! Bent u het afgelopen jaar nieuw in Wassenaar komen wonen? Dan nodigen wij u van harte uit voor een welkomstborrel op maandag 29 oktober a.s. van 17.30-19.30 uur in Raadhuis De Paauw.

Na een welkomstwoord van burgemeester Jan Hoekema bestaat de bijeenkomst o.a. uit een voorstelronde van het bestuur,een presentatie van het Klant Contact Centrum en een presentatie over Wassenaar. Daarna bieden wij u een hapje en een drankje aan en heeft u de gelegenheid elkaar, de aanwezige raadsleden en andere vertegenwoordigers van de gemeente Wassenaar te spreken. Tevens kunt u de informatiestands bezoeken.

Meldt u zich zo spoedig mogelijk, echter uiterlijk vrijdag 26 oktober a.s. aan per email: rsvp@wassenaar.nl. Graag tot ziens op 29 oktober a.s!

Tags

GemeenteWassenaardersWelkomstborrel
Gerelateerde artikelen
Back To Top