Skip to content

IVN jubileumwandeling met speurtocht op landgoed De Horsten

28 oktober 201246 second read

Wassenaar – Het IVN Den Haag bestaat dit jaar 50 jaar. Wij vieren dit door o.a. voor het publiek van Den Haag en omstreken elke eerste zondag van de maand een speciale jubileumactiviteit te organiseren. Op zondag 4 november is het de beurt aan landgoed De Horsten in Wassenaar. Dit prachtige landgoed ga je met de IVN-gidsen verkennen. Speciaal voor de kinderen is er een spannende speurtocht uitgezet!

Ga dus op zondag 4 november om 11.00 uur met de IVN-gidsen mee. Het verzamelen is bij de hoofdingang aan de Papeweg in Wassenaar. Te bereiken o.a. met bus 90, halte Lange Kerkdam. Dan nog 10 minuten lopen.

De wandeling is gratis, voor een ieder toegankelijk en duurt 1½ tot 2 uur. Aanmelden hoeft niet. Deelnemers, ook kinderen, ontvangen vanwege ons jubileumjaar na afloop een aardige attentie. Voor landgoed De Horsten is de toegang € 1,– per persoon,

Inlichtingen bij Rob Meyer tel. 06 20568114/070 3681400 of bij Monique van den Broek tel. 070 3858676.
Zie ook www.ivndenhaag.nl.

Tags

IVNWandelingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top