Ga naar hoofdinhoud

Halloween 2012 in Kerkehout

29 oktober 201235 second read

Wassenaar – Zondagavond 28 oktober. Vandaag zijn de bewoners van het appartementen complex om 14:00 uur begonnen met het versieren van de hoekwoning. Dit jaar werd het erg professioneel aangepakt met disco verlichting, rookmachine en een heuse laser!

Uit de reactie’s van vorig jaar is gebleken dat het af en toe te eng was voor de allerkleinsten. Daarom is het dit jaar wel griezelig versierd maar zijn de verklede bewoners wat uitbundiger en vrolijker. Zo werd er vrolijk en uitgebreid gedanst op de griezel muziek en de kinderen werden begeleid door de vriendelijke heksen.

Het werd een gezellige boel! Door de vele complimenten en leuke reactie’s is er volgend jaar zeker weer een vervolg! Het thema is al bepaald!

Tags

HalloweenKerkehoutWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top