Skip to content

Inloopspreekuur Computergebruik door Johan Boer

29 oktober 201233 second read

Wassenaar – Zit u ook wel eens achter uw computer en borrelen er vragen op over uw computer(gebruik)? Maandag 5 november behandelt Johan Boer om 15.30 uur al uw persoonlijke vragen!

Johan Boer heeft jarenlange ervaring met het oplossen van allerlei computerproblemen en wil u graag tips en adviezen geven. Bijvoorbeeld: waarom werkt mijn PC zo traag?; welke gevaren kan ik tegenkomen op het internet?; hoe verwijder ik allerlei overbodige data?; hoe sla ik digitale foto’s op in mappen?; welke gratis software is er allemaal?; moet ik een virusbeschermer kopen?; is Internet Explorer de enige browser?

Deze vragen en vele andere kunnen worden behandeld tijdens deze bijeenkomst. De entree bedraagt euro 2,50 inclusief koffie/thee.

Tags

ComputergebruikOBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top