Skip to content

2 en 3 november a.s. grandioze ‘rommel’markt

30 oktober 201259 second read

Wassenaar – Bijna is het dan weer zover: de traditionele ‘rommel’markt georganiseerd door de “Vrienden van Scouting Willibrord”. Een grote hoeveelheid tweedehands gebruikvoorwerpen, zoals elektrische apparatuur, boeken, kleine meubelen, kleding, speelgoed, grammofoonplaten, dvd’s, curiosa en nog veel meer, zijn voor een gering bedrag te koop. Ook zijn er leuke zelfgemaakte ‘ritsenhandjes’ te koop.

De ‘rommel’markt van Scouting Willibrord zou niet compleet zijn zonder wederom de verkoop van overheerlijke oliebollen. Dit jaar kunt u ook smullen van overheerlijke wafels. Allebei lekker om thuis op te eten. Ze smaken natuurlijk ook goed bij het Rad van Avontuur, waar u ook dit jaar weer, onder het genot van een kopje koffie in de gezellige koffiehoek, schitterende prijzen kunt winnen!

Er valt ook een heerlijk pastapakket te winnen, gesponsord door Me Gusta, lunchroom, traiteur en cateraar, als u raadt hoeveel oranje tagliatelle wokkels er in de glazen pot zitten.

De MARKT wordt gehouden in het groepsonderkomen aan de Broekweg nr. 14/hoek Zonneveldweg. De openingstijden zijn: vrijdagavond 2 november van 19.00 tot 21.30 uur en zaterdag 3 november van 10.00 tot ca. 14.00 uur! U bent uiteraard van harte welkom!

De opbrengst wordt, voor de volle 100%, gebruikt voor de activiteiten van de scoutingjeugd. Dus graag tot ziens op onze ‘rommel’markt.

Tags

RommelmarktScouting WillibrordWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top