Skip to content

Landelijke introductieworkshop ‘Luisteren naar je pen©’ ook in Wassenaar

30 oktober 201258 second read

Wassenaar – Op zaterdag 10 november worden op ruim 25 plaatsen in Nederland introductieworkshops creatief schrijven gegeven. In Wassenaar wordt deze twee uur durende workshop verzorgd door Suzan van der Goes van EpiphanyMindfulness, in de lodesteijnstraat 27 van 11.00 tot 13.00 uur en van 15.00 tot 17.00 uur. De kosten bedragen € 15 inclusief thee en koffie. Na afloop ontvangt iedere deelnemer een waardebon van € 15 voor de cursus ‘Luisteren naar je pen©’.

Tijdens deze workshop maak je kennis met de werkwijze en de creatieve schrijftechnieken uit de cursus ‘Luisteren naar je pen’ van Christine de Vries. Het gaat hierbij niet om het resultaat en ervaring speelt geen rol. Het gaat erom dat schrijven een manier is om te ontdekken wat er in je leeft. Christine de Vries zegt hierover: “Het mooie is, dat als mensen zich eenmaal overgeven aan het schrijven, ze enorm verrast zijn door wat er uit hun pen vloeit. Gedachten en wensen die diep in hun hart woonden, verschijnen op papier. Hierdoor kun je bewuster in het leven staan en kiezen voor wat jij wilt en belangrijk vindt.”

Voor reserveren en meer informatie kun je contact opnemen met Suzan van der Goes, www.epiphanymindfulness.nl of 06-54371115, suzan@epiphanycoaching.nl.

Tags

Luisteren naar je penWassenaarWorkshop
Gerelateerde artikelen
Back To Top