Skip to content

Montessorischool Wassenaar klust aan groen schoolplein!

30 oktober 201246 second read

Wassenaar – Op zondag 28 oktober hebben heel veel enthousiaste ouders, verzorgers, opa’s en kinderen geklust op het schoolplein. Zo is het schoolplein nog mooier en groener geworden, zodat de kinderen nog meer met en in het groen kunnen spelen. Er zijn moestuinbakken getimmerd, een insectenhotel gemaakt, van boomstammen zijn stoelen en een tafel gezaagd, planten zijn verplaatst en gesnoeid en er is nog heel veel meer werk verzet. Veel dank aan alle hulptroepen!

De Montessorischool is een sprankelende zelfstandige basisschool die inspeelt op de leer- en ontwikkelbehoefte van elk individueel kind. Onze geïntegreerde en doorlopende leerlijnen bieden leerlingen de mogelijkheid om hun talenten optimaal te ontwikkelen in een veilige, sociale en warme omgeving. Onze montessoripeutergroep vormt daarbij een goede en gegarandeerde aansluiting op de basisschool, hier zijn de kinderen vanaf 2,5 jaar welkom. Kom gerust eens kijken wat de Montessorischool Wassenaar aan het Zanderijpad 10 kan betekenen voor de optimale ontwikkeling van de talenten van uw kind.

Tags

GroenMontessorischoolWassenaar
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top