Skip to content

3 november aanstaande start “Winterseizoen” op Duinrell

31 oktober 20122 minute read

Wassenaar – Terugkijkend op het seizoen is Duinrell, mede door de bouw van de nieuwe Duingalows ‘Premium XL’ en de ingebruikname in maart van de familieachtbaan ‘Dragonfly’, tevreden over de resultaten. Onder het motto: “Van achtbaan naar glijbaan” gaat het park vanaf 3 november dan ook met veel optimisme het winterseizoen in.

In het winterseizoen ligt de nadruk op het Tikibad dat vanaf 3 november dagelijks is geopend (met uitzondering van de kerst- en voorjaarsvakantie is het Tikibad op maandag gesloten). Kijk voor de openingstijden op www.duinrell.nl. In de wintermaanden zijn de Duingalows ook voor een korte of lange vakantie te boeken.

Duinrell na de herfstvakantie
In de maanden november en december blijft een midweek of langweekendverblijf in een Duingalow een belevenis. Ze zijn te boeken in diverse klassen van eenvoudig tot luxe; budget, comfort of premium. Dit geldt natuurlijk ook voor de kerstvakantie.
Duinrell is een goede uitvalbasis voor leuke uitstapjes naar een van de omliggende steden zoals Den Haag, Leiden en Delft, maar ook naar vele musea of Madurodam. Bovendien is het gebruik van het Tikibad met vele glijbanen gratis.

Sinterklaas op Duinrell

Sinterklaasweekenden
Als extraatje is Sinterklaas op 24 en 25 november en 1 en 2 december 2012 voor de derde maal te gast op het Landgoed van Duinrell. De Goedheiligman en zijn Pieten maken er samen met de bezoekers een groot feest van. Het is natuurlijk ook mogelijk om op het Landgoed van Sinterklaas te overnachten in een comfortabele Duingalow of Duingalow ‘Premium XL’.

Het Huis van Sinterklaas
Zwarte Piet geeft rondleidingen door het Huis van Sinterklaas. Hij neemt de bezoekers mee langs alle kamers, zoals de pakjeskamer, de pepernotenproeverij en de slaapkamer van Sinterklaas. In de Pietenschool kunnen de kinderen les krijgen en buiten kunnen ze op de foto met Amerigo; de schimmel van Sinterklaas.

SiSaSinterklaasconcert met Pietendisco
Zangeres Sita, bekend van Disney Channel, en de Discopieten zetten tijdens het SiSaSinterklaas-concert in het Duinrelltheater de boel op z’n kop met een grote Pietendisco. Jong en oud kunnen er swingen en meezingen. Het feest eindigt vanzelfsprekend met een optreden van Sinterklaas. Aanvang concert: 10.30 uur, 12.00 uur of 13.30 uur.

Attracties
Een aantal attracties, zoals de zweefmolen Aqua Swing, grote speeltuin, Minitrein, Locomotion, Kikkerachtbaan, Mad Mill, achtbaan Falcon en de allernieuwste stoere achtbaan Dragonfly, is afhankelijk van de weersomstandigheden tijdens deze weekenden geopend.

Tags

DuinrellWassenaarWinterseizoen
Gerelateerde artikelen
Back To Top