Skip to content

Politie zoekt getuigen van schennispleger

31 oktober 201258 second read

Wassenaar – De recherche van Bureau Wassenaar onderzoekt enkele meldingen waarbij een nog onbekende schennispleger kinderen aanspreekt. De politie is op zoek naar getuigen die de man op verschillende dagen in september en oktober 2012 gezien hebben.

Tot op heden ontving de politie zes meldingen waarbij kinderen aangesproken werden en vervolgens geconfronteerd werden met de man en zijn geslachtsdeel. De meldingen kwamen onder meer in de wijken Nieuw Wassenaar, Den Deijl, Oostdorp, Dorp Wassenaar. Op deze locaties zet de politie extra surveillance in. Ook is het signalement van de verdachte bekend bij alle surveillerende eenheden van politie Haaglanden, mocht de man gezien worden zal direct tot aanhouding overgegaan worden.

Signalement van de verdachte:
Man van ongeveer 50 tot 60 jaar oud, kort grijs/wit haar gekleed in werkkleding/overall waar mogelijk verfspatten op kunnen zitten.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze feiten of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Bent u zelf slachtoffer geweest van en heeft u nog geen melding gedaan? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Wassenaar via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Tags

PolitieSchennisplegerWassenaar
Gerelateerde artikelen
In De Spotlight: Asielkat Ziva
Back To Top