Skip to content

VVD fractie op bezoek bij bedrijventerrein Hoge Klei

31 oktober 201236 second read

Wassenaar – I.v.m. de herziening van het  bestemmingsplan Oostdorp/Hoge Klei, waar het bedrijventerrein onder valt, heeft de fractie van de VVD daar op woensdag 10 oktober een bezoek gebracht. Door de heren van Ede is de fractie op de hoogte gebracht van de problematiek waar de ondernemers momenteel mee te maken hebben en wat er nodig is.

Dit is ruimte. Ruimte om uit te breiden, en ruimte om de verkeersproblemen op te lossen. Als de problematiek niet wordt opgelost, komen ondernemingen in gevaar en moeten mogelijk sluiten of vertrekken. Daarom moeten er nu beslissingen genomen moeten worden. De VVD wil geen (Wassenaarse) bedrijven “wegjagen” en denkt graag mee met de ondernemers om met elkaar naar een oplossing te zoeken.

Tags

Hoge KleiVVDWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top