Skip to content

Burgemeester Jan Hoekema houdt spreekuur over samenvoeging met gemeente Voorschoten

1 november 20122 minute read

Wassenaar – De ambtelijke organisaties van de gemeente Voorschoten en Wassenaar worden samengevoegd. Zo ontstaat op 1 januari 2013 een nieuwe ambtelijke organisatie die sterker, beter en goedkoper is. Om uw vragen over de samenvoeging te beantwoorden houdt burgemeester Jan Hoekema een samenwerkingsspreekuur op donderdag 8 november a.s. in theater De Warenar, Kerkstraat 75 in Wassenaar.

Wat betekent de samenvoeging van de ambtelijke organisaties voor onze burgers, instellingen en verenigingen? Het gemeentebestuur kan zich voorstellen dat de samenvoeging van de ambtelijke organisaties van Wassenaar en Voorschoten veel vragen oproept. Blijven de gemeentehuizen wel bestaan? Kan ik nog steeds in Wassenaar terecht voor mijn paspoort of rijbewijs? Om dit soort vragen te beantwoorden houdt burgemeester Jan Hoekema een speciaal samenwerkingsspreekuur.

Speciaal samenwerkingsspreekuur
Het spreekuur vindt donderdag 8 november a.s. plaats. Het spreekuur is overigens alleen bedoeld voor vragen over de samenvoeging van de ambtelijke organisaties. Voor andere vragen kunt u terecht bij uw contactpersoon of bij ons Klant Contact Centrum via telefoonnummer 14070.

Komt u ook?
Laat het ons s.v.p. weten door een email te sturen naar rsvp@wassenaar.nl met vermelding van uw naam en eventueel de organisatie die u vertegenwoordigt.

Op het spreekuur zijn alle Wassenaarders en Wassenaarse instellingen of verenigingen van harte welkom. Voor inwoners en verenigingen uit Voorschoten vindt een apart spreekuur plaats.

Tags

HoekemaSpreekuurWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top