Skip to content

Lezing over de rotondes in Wassenaar

1 november 201233 second read

Wassenaar – Op dinsdag 4 december a.s. van 14.00 uur tot 16.00 uur, geeft mevrouw drs. Sharon Oldenkotte van de Rabo Vastgoedgroep een lezing in de Paauw over de invulling van de rotondes in de gemeente Wassenaar.

In Wassenaar hebben we 11 rotondes (Volgens startpagina Wassenaar zijn het er 15) waarvan een aantal ‘geadopteerd’ zijn door ondernemers (Maregroep, hoveniers).Het College kan zich voorstellen dat op termijn een eenduidige aanpak voor alle rotondes zou worden gehanteerd met bijvoorbeeld kunstvoorwerpen die ook een relatie met elkaar hebben. Op die wijze ontstaat een coherent beeld in de gemeente.

Alle leden van de gemeenteraad en belangstellenden zijn van harte uitgenodigd deze lezing te volgen. Wij rekenen op uw aanwezigheid.

Tags

LezingRabo VastgoedgroepWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top