Skip to content

9 en 10 november “Aanraders” in de Warenar

4 november 20122 minute read

Wassenaar – Aanraders is een blijspel in twee bedrijven van Christa Warmerdam. Het stuk speelt zich af in het jaar 2008. Plaats van handeling is een gemeente in Nederland. Het zou bij wijze van spreken Wassenaar kunnen zijn.

We maken kennis met het echtpaar Mark en Vera. Hun relatie is vrij gecompliceerd. Vera is succesvol en Mark is een loser. Tijdens de voorstelling loopt de spanning in hun huwelijk op. De voortdurende aanwezigheid van Paula, de depressieve vriendin van Vera, maakt de zaak niet eenvoudiger.

Een belangrijk deel van het succes van Vera wordt bepaald door de activiteiten van de beleggingsclub waar zij deel van uit maakt. Dan breekt de financiële crisis uit. Er volgt spoedberaad bij Vera thuis. De beleggingsclub bestaat uit een aantal vrouwen, met onderling nog al ingewikkelde verhoudingen en een man die een oogje op Vera heeft.

Kortom voldoende brandstof voor misverstanden, ruzies en onverwachte ontboezemingen. Zoals altijd de bouwstenen voor een avondje ontspannen toneel.

De decors zijn gebouwd door Hans Zonneveld en Ton Dofferhoff. Trendhopper uit Katwijk heeft weer belangeloos het meubilair geleverd dat zoals gebruikelijk door Lagerberg naar Wassenaar is getransporteerd. De mannen van het licht en geluid zitten klaar. De acteurs en actrices staan te trappelen in de coulissen. Het wachten is alleen op u. Maar haast u want een groot aantal dorpsgenoten heeft al een plaatsje gereserveerd. Dus vol=vol.

Theater Warenar, Kerkstraat 75 Wassenaar
Vrijdag 9 en zaterdag 10 november 2012.
Aanvang 20.15 uur

Kaarten €11.- ( pas 65+, cjp, vrijwilligers, scholieren €9.- )
Reserveren telefonisch 0705179218
Of per e-mail tickets.mimicri@gmail.com

Tags

AanradersWarenarWassenaar
Gerelateerde artikelen
Deze Week In Bibliotheek Voorschoten – Wassenaar
Back To Top