Skip to content

30 zakken knuffels voor het goede doel

5 november 20122 minute read

Wassenaar – Ook dit jaar heeft Ladies Circle Wassenaar weer knuffels ingezameld voor Teddybears for help. Wij willen een ieder die bij deze actie geholpen heeft tot dit succes hartelijk danken.

Stichting Teddybearsforhelp zamelt overtollige knuffels in en geeft deze door aan kinderen die in een moeilijke situatie verkeren en troost en geborgenheid nodig hebben. Ze geven die aan kinderen dichtbij huis in armoede, of verder weg in land waar het net oorlog is geweest.

Claudia Brugman oprichter van de stichting Teddybearsforhelp zegt: ” ik wilde kinderen op een eenvoudige manier voorzien van iets dat voor hun meerwaarde heeft. Ik weet zelf nog goed uit mijn kindertijd hoe speciaal een knuffel was. Zo’n lief knuffeldier kan dus een wereld van verschil maken en biedt troost en geborgenheid. In Nederland liggen er nog zolders vol met knuffels die geen bestemming hebben. Een kind hecht zich vaak maar aan één of twee knuffels. We zamelen die overtollige knuffels in, en geven die aan kinderen die in een moeilijke situatie verkeren en wel wat extra vreugde en of troost kunnen gebruiken. We streven er naar om nog heel veel kinderen een knuffel te geven naast die 60.000 kinderen die we al sinds de oprichting in 2010 blij mochten maken.

U kunt knuffels inleveren bij een van de dertien inleverpunten in Nederland.

www.teddybearsforhelp.nl

Tags

KnuffelsLadies CircleWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top