Skip to content

Gemeenteraad neemt begroting unaniem aan

5 november 201233 second read

Wassenaar – Op 31 oktober is in de gemeenteraad de Programmabegroting 2013 unaniem aangenomen. De begroting kent vijf programma’s: goed bestuur en goede dienstverlening, meedoen in Wassenaar, Wassenaar ontwikkelt, Wassenaar leefbaar en Algemene dekkingsmiddelen.

Geen tariefverhogingen
Het uitgangspunt van de begroting is dat het goed blijft wonen, werken en recreëren in Wassenaar. Echter, ook Wassenaar wordt getroffen door de economische crisis. Het bestuur houdt er daarom ook rekening mee dat de financiële middelen de komende jaren krap zijn. Wethouder Van Dijk is daarom verheugd dat ook in deze tijd toch een sluitende begroting kon worden gepresenteerd én dat er buiten de inflatie geen tariefverhogingen zullen plaatsvinden.

De gehele programmabegroting kunt u hier downloaden.

Tags

BegrotingGemeenteraadWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top