Skip to content

Wethouder Dekker plant eerste boom Deijlerweg

5 november 201237 second read

Wassenaar – Maandag 5 november heeft wethouder Dienke Dekker de eerste boom van in totaal 39 bomen geplant op de Deijlerweg. Door deze bomen krijgt de Deijlerweg weer een mooi groen aanzicht.

Nadat de boom recht stond, stak wethouder Dienke Dekker haar handen uit de mouwen en hielp het jute doek en het gaas van de kluit af te halen (zie bijgaande foto). Er worden in totaal 39 bomen geplant op de plek waar in februari de Wilgbomen gekapt werden om plaats te maken voor een nieuwe wegconstructie met de snelfietsroute de ‘Via 44’.

Naast de bomen worden ook nog narcissen geplant en zal de middenberm afgewerkt worden met groenblijvende planten. Ook de bermen van het Rozenplein krijgen nieuwe rozenstruiken om het geheel weer in oude glorie te herstellen.

Tags

BoomDienke DekkerWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top