Skip to content

WZK mannen wisten niet te vlammen

5 november 20123 minute read

Wassenaar – Heren 1 speelde afgelopen zaterdag tegen de VLIET 1. De wedstrijd begon zoals altijd redelijk rustig om daarna te gaan vlammen. Deze keer was er een matheid bij de heren van WZK waardoor het allemaal niet zo liep.

De Vliet heeft hier niet van kunnen profiteren. (3x man meer). De heren van WZK verzilverde 2 van de 3 man meers. Wat een periode stand gaf van 3-0. De tweede periode liet iets beter polo zien. De lijn uit de tweede periode werd doorgetrokken in de derde periode. Aanvallen liepen weer alleen de afwerking liet te wensen over. De vierde periode veranderde er niets aan het spel en de heren van WZK konden het verschil verder op voeren, eindstand 17-4.

Dames 1 – ZVL 4
Dames 1 speelde hierna tegen ZVL 4. De eerste twee patjes waren voor ZVL door goed samenspel en het vinden van het doel, 1-7. Vanaf het derde patje werden de dames van WZK wakker en dat was goed te zien. Het was met name Ilse van Slingerland (4x) die de doelpunten wist te maken. Het gaat vanaf dan meer gelijk op en WZK weet goed in de buurt te komen. O.a. Ivon Hensen weet nog te scoren, maar helaas verliezen de dames met 7-9.

De meisjes
WZK/AZL CM1, speelde hun wedstrijd tegen SCOM CM1. De eerste periode werd afgesloten met een 3-1 achterstand na een mooie strafworp van Julia van der Graaf. In de tweede periode scoorde Danique Hoogenboom een prachtige 4-2 en zo werd er weer gevochten om de achterstand alsnog in te halen. De Wassenaarse meiden vochten en uiteindelijk wist Julia van der Graaf het 3e partje af te sluiten met mooi doelpunt, 6-3. In het vierde patje was SCOM wat beter en verliezen de meiden met 8-4.

Heren A jeugd
De heren van de A jeugd (zie foto) speelden afgelopen zaterdag tegen De Devel. De wedstrijd begon wat moeizaam, maar al snel kwam WZK op een 3-1 voorsprong. De wedstrijd vloog voorbij en er waren ondertussen mooie doelpunten gescoord door: Thom, Thomas, Joop en Tim (Keizer). Ze sloten de wedstrijd af met een mooie 7-5 overwinning.

Dames 2
Dames 2 speelde hun wedstrijd tegen Alkemade. Alkemade begon sterk en voor WZK stond het met 4-0 achter. In het tweede en derde patje weten de dames van WZK zich ter herpakken en zijn het Annika den Dulk en Margriet Spek die door sterk samenspel veel weten te scoren en de voorsprong te pakken. Helaas wist Alkemade aan het langste eind te trekken en met winst het bad te verlaten.

Tags

WassenaarWaterpoloWZK
Gerelateerde artikelen
Back To Top