Skip to content

Beginnende golfers welkom bij Rozenstein

6 november 201247 second read

Wassenaar – De Wassenaarse Golfclub Rozenstein heeft een 18 holes golfbaan met oefenfaciliteiten in Wassenaar Noord. Beginnende golfers konden tot nu toe geen lid worden van Rozenstein. Een GVB (golf vaardigheids bewijs) was een minimum vereiste. Aangezien de Nederlandse Golf Federatie heeft besloten het golf te stimuleren middels het stappenplan, heeft Rozenstein besloten ingaande 2013 een nieuwe lidmaatschapsvorm te creëren voor beginnende golfers.

De contributie bedraagt € 340 (40% van de gewone contributie) en entreegeld is niet verschuldigd. Beginnende leden kunnen gebruik maken van alle oefenfaciliteiten inclusief de par 3 baan. Beginnende leden verplichten zich om les te nemen bij de golfschool van Rozenstein met als doel baanpermissie te verkrijgen en vervolgens een clubhandicap. Zodra baanpermissie is verkregen kan op bepaalde tijdstippen op de 18 holes baan worden gespeeld.

Beginnende leden dienen na een jaar te beslissen of zij zich willen aanmelden voor het gewone lidmaatschap.
De details zijn te vinden op de website van Rozenstein waar ook een aanmeldingsformulier is te verkrijgen.

Tags

GolfRozensteinWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top