Skip to content

Hé Wassenaarder, oproep gemist?

6 november 20122 minute read

Wassenaar – Recent is opgericht de stichting Midzomer. Zij willen in de zomer in Wassenaar bijzondere activiteiten ontwikkelen in de buitenlucht die samenkomen in één voorstelling: toneel, zang, dans en muziek. Voor de eerste productie in de maand juni 2013 wordt het een voorstelling van Shakespeare: de Midzomernachtdroom.

Niet in een theatergebouw, maar in het mooiste theater dat er bestaat: de natuur. En in die natuur hebben we een zeer overweldigende plek gekozen: het strand, grenzend aan die grenzeloze, adembenemende, speelse, maar o zo beangstigende en wrede zee. Net als de Midzomernachtdroom. Wat Shakespeare bij elkaar brengt in deze voorstelling is verrukkelijk. Liefde, vooral liefde, cabaret van ongekende hoogte, de ellende die mensen elkaar aandoen, een fantasiewereld waarin veel over de menselijke geest duidelijk wordt, veel poëzie, veel muziek. Een theatrale ervaring die zelden op een dergelijke manier is opgeschreven. En dat gaan wij brengen! En daar hebben wij u/jullie voor nodig. Wel of geen ervaring je kunt je altijd aanmelden er zijn veel mensen nodig. Naast de spelers zijn er ook mensen langs de kant nodig voor dit unieke project, schroom niet en meldt je aan. Er is ook plaats voor een balletgroep, een gymnastiekvereniging en ruitervereniging.

Voor de spelers wordt er een auditie gehouden om te zien wie in welke rol past. Dat vindt plaats op vrijdag 16 november 2012 vanaf 19.30 uur in het Rode Kruisgebouw, Van Heeckerenstraat 2a, 2242 GX te Wassenaar. Aanmelding, graag voor 12 november, bij Johan Boer: johanboer@casema.nl of Peter Knijnenburg: peter.knijnenburg@gmail.com.

De verenigingen verzoeken wij eveneens per email te melden. Wij nemen dan, samen met de artistieke leider, Guido Jonckers, contact met u op.

Meld je aan en doe mee aan deze pure Wassenaarse, ongekend bijzondere productie van de Midzomernachtdroom in Wassenaar!

Kom op Wassenaarder(s), laat deze kans u niet voorbij gaan!

Tags

MidzomernachtdroomStichting MidzomerWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top