Skip to content

Mensen die zorgen voor hun naaste worden in het zonnetje gezet

6 november 20122 minute read

Wassenaar – Vrijdag 9 november a.s. hebben mensen die voor hun zieke of gehandicapte naaste zorgen, even vrijaf. Stichting Rondom Mantelzorg organiseert dan een ontspannende en informatieve middag en avond voor mantelzorgers. Op of rondom de nationale Dag van de Mantelzorg, die in het leven is geroepen om mantelzorgers erkenning en waardering te bieden, kunnen organisaties in het hele land activiteiten aanbieden voor mantelzorgers.

Stichting Rondom Mantelzorg doet hier aan mee en biedt een gevarieerd en interessant programma voor mensen uit Voorschoten en Wassenaar. Thema van deze middag en avond is ‘Regie houden’, wat staat voor stil staan bij ontspanning en tijd voor jezelf tijdens de zorg voor een naaste. Een verhalenverteller neemt de aanwezigen op deze dag op ludieke wijze mee in de wereld van mantelzorg. Er vinden workshops plaats waarbij er op ontspannende en creatieve te werk wordt gegaan. Vervolgens achterover leunen tijdens een verrassend optreden van het Leids vijswijvenkoor. De wethouders van Voorschoten en Wassenaar reiken traditiegetrouw het mantelzorgbeeldje uit aan een van de aanwezigen, als blijk van waardering voor het werk dat alle mantelzorgers verrichten.

Locatie: Serviceflat Zomerland, Raaphorstlaan 25, Wassenaar. Vrijdag 9 november van 14.00 – 21.00 uur. Eenvoudig diner, drankjes en afsluitende borrel zijn eveneens bij de dag ingesloten en toegang is gratis. De mogelijkheid bestaat om deel te nemen aan enkel het middag- of avondprogramma. Mensen dienen zich vantevoren wel aan te melden in verband met de reserveringen. Informatie en aanmelden (tot uiterlijk 29 oktober) via tel. nr. 06-57 97 10 63 of joke.van.der.niet@rondommantelzorg.nl. Ook mensen die zorgen voor een naaste maar niet bekend zijn bij de stichting, zijn uitgenodigd.

Tags

Dag van de MantelzorgRegie HoudenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top