Skip to content

Nieuwe site van Fairtrade Wassenaar!

7 november 201247 second read

Wassenaar – Stichting Fairtrade Wassenaar heeft deze week, de fairtradeweek, een website actief gemaakt: http://www.fairtradegemeentewassenaar.nl. Op deze site staan de activiteiten van de werkgroep Fairtrade Wassenaar. Ook worden de winkels vermeld die fairtrade producten verkopen in Wassenaar en welke keurmerken in de omloop zijn. We hopen uiteraard dat steeds meer bedrijven/winkels en organisaties zich aan zullen melden omdat ze fairtrade artikelen verkopen en/of gebruiken

In de afgelopen week, de landelijke Fairtradeweek, heeft de werkgroep het thema ‘eerlijke handel’ in de belangstelling gezet door verkleed als banaan en ananas door de Langstraat en Albert Heijn te lopen. Hierbij werden ook maatschappelijke stagiaires van het Adelbert College ingezet. Deze wandelende fruitparade deelde ‘eerlijke’ chocolade uit en gaf informatie over wat fairtrade inhoudt.

Ook de etalage van het voormalig pand van Voorham in de Langstraat stond vol met fairtrade artikelen van diverse winkels in Wassenaar.

De werkgroep hoopt dat Wassenaar volgend jaar de titel “Fairtradegemeente” krijgt.

Tags

FairtradeFaitradeWassenaarWebsite
Gerelateerde artikelen
Back To Top