Skip to content

Herfstgrabbelton bij B.C. Wassenaar

8 november 20122 minute read

Wassenaar – Onlangs heeft de herfst haar intrede gedaan bij BC Wassenaar. De Recreatieafdeling van onze vereniging heeft ook dit jaar weer de traditionele herfstgrabbelton georganiseerd. Op maandagavond vanaf 20.30 uur speelden maar liefst 25 deelnemers, verspreid over 6 banen, wedstrijden tegen elkaar. In totaal werden er 4 rondes gespeeld van elk 12 minuten. Om leuke wedstrijden te creëren wordt er in een man/vrouw combinatie gespeeld.

Een leuk, gezellig, verrassend en intensief uurtje levert natuurlijk ook winnaars op, die onder het genot van een hapje en een drankje bekend zijn gemaakt. Dit keer niet de deelnemers met de meeste punten, maar de deelnemers met de minste punten. Lida Keukenmeester, Anita Knijnenburg, Syb van Wijk, Jacques v/d Boer, Lonny Noordermeer en Jan de Groot, van harte gefeliciteerd!

De recreatiecommissie organiseert regelmatig leuke badmintonactiviteiten voor haar leden. Eind januari gaat de onderlinge competitie van start. Wedstrijden worden gespeeld op de maandagavonden. Ook hier heerst een zeer gezellige sfeer. Uiteraard aan het einde van het seizoen een eindgrabbelton, maar al eerder staat de kerstgrabbelton voor de deur.

Lijkt het u leuk om hieraan mee te doen? Dan heeft u nog ruim de tijd om te oefenen. Kom eens langs op een maandagavond (vanaf 18.30 uur) of donderdagavond (vanaf 20.15 uur). In Sporthal de Schulpwei kunt u dan eens proberen of u badminton net zo een leuke sport vindt als wij. Voor meer informatie: www.bcwassenaar.nl

Tags

BadmintonHerfstgrabbeltonWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top