Skip to content

Zaterdag staat Dick Remmerswaal weer klaar in zijn Proeflokaal

8 november 201248 second read

Wassenaar – Liefhebber Dick Remmerswaal is kenner ‘van het eerste uur’, op zijn bruiloft in 1979 werd al een Cru Beaujolais (Brouilly) geschonken. Wat, naast zijn dagelijkse professie, begon als ‘hobby’ en bijzondere interesse ,groeide uit tot een waardige onderneming.

Inmiddels staat Dick onder de Fransen in de Beaujolaisstreek bekend als ‘Ambassadeur du Beaujolais’. In 2011 is hij, tijdens het jaarlijkse wijnfeest, in Juliénas gehuldigd en benoemd tot ‘Grumeur de Juliénas’. Zijn affiniteit met de beaujolaisstreek maakt hem tot een graag geziene gast van Franse wijnboeren in (de omgeving van) Juliénas; als Nederlander thuis tussen de Fransen. ‘Vignoble Beaujolais, un coin de paradis entre Lyon et Macon; proef en geniet!’ aldus Dick.

Zaterdag 10 november staat Dick Remmerswaal weer klaar in zijn Proeflokaal aan de Marineweg 3 in Wassenaar. Van 15.00 tot 17.30 zijn de deuren geopend om kennis te maken met het assortiment. De proeverij is gratis toegankelijk. Het verdient de voorkeur om u aan te melden via onze website www.beaujolaiswijnen.nl/proeverij.

Tags

Beaujolais WijnenWassenaarWijnproeverij
Gerelateerde artikelen
Back To Top