Skip to content

Zondag 18 november in de Bibliotheek: The Perfect Taste en Thomas de Boswachter

8 november 201238 second read

Wassenaar – Bibliotheek Wassenaar is tot en met maart elke zondag open van 13.00 u tot 17.00 u. Op deze middagen bieden wij u extra activiteiten, films en gezelligheid. A.s. zondag hebben wij het volgende programma voor u gepland: The Perfect Taste presenteert een selectie van de Sinterklaas en kerstcadeau’s. Boswachter Thomas komt na de film Dolfje Weerwolfje de kinderen vertellen over de natuur, wat doen planten en dieren in de herfst en winter in de duinen?

Bovendien vertonen wij nu elke zondag twee films, één voor de jeugd en één voor volwassenen. Zondag om 13.15 u de leuke jeugdfilm Dolfje Weerwolfje en om 15.15 u de film Hope Springs met in de hoofdrollen Meryl Streep en Tommy Lee Jones. Dus kom zondagmiddag gezellig even binnen, u bent van harte welkom!

Tags

OBVWWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top