Skip to content

Geslaagde Rommelmarkt bij Scouting Willibrord

9 november 20122 minute read

Wassenaar – Om de 2 jaar organiseert de ‘Stichting Vrienden van Scouting Willibrord’ in het scoutingonderkomen aan de Broekweg 14 een heuse rommelmarkt. Afgelopen vrijdag en zaterdag was het weer zover. Groepsleiders, leden, hun ouders en anderen die de scouting een warm hart toedragen hadden zich in het zweet gewerkt waardoor het een geslaagd evenement is geworden.

Ruim voor aanvang van het gebeuren stond het kooplustige publiek vol ongeduld voor de toegangsdeur. Niet zo verwonderlijk als je de lage prijzen van de ingezamelde goederen kent en niet te vergeten de overheerlijke oliebollen gebakken door de scoutingleiding zelf en de wafels. Menig gelukkige vond, voor slechts enkele euro’s, een pracht van een aankoop waar al jaren naar gezocht werd. Ook het ‘Rad van fortuin’ mocht in een leuke belangstelling staan en bracht gelukvogels in het bezit van een door de ouders zelf gebakken taart, fleurig bos bloemen of een prachtige plant.

Verder kon men raden hoeveel oranje tagliatelle wokkels er in een glazen pot zaten. Dat waren er precies 342 en Fay Talakka uit de Thorbeckestraat zat er, met haar 326, het dichtste bij. Zij heeft de bijbehorende prijzen met o.a. een pasta pakket van ‘Me Gusta’ reeds ontvangen. Met de opbrengst kunnen en zullen wij de Wassenaarse jeugd en de leiding, die belangeloos zoveel vrije tijd in de scouting steken een steuntje in de rug geven. Een ieder, voor en achter de kraam, hartelijk dank voor het bereiken van de prachtige opbrengst. Wat zullen we zeggen….. tot over 2 jaar?? Ja graag!!!
Op www.scoutingwillibrord.nl is alle info over Scouting Willibrord te verkrijgen.

Tags

RommelmarktScouting WillibrordWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top