Skip to content

Verdachten snelkraak in de Langstraat overlopen

9 november 201234 second read

Wassenaar – Surveillerende politieagenten ontdekten vrijdag 9 november om 04.10 uur een inbraak in een winkel aan de Langstraat. Hierbij wisten vier verdachten een hoeveelheid kleding weg te nemen.

De agenten zagen in de Langstraat een viertal mannen lopen die enkele tassen droegen. De mannen renden een steeg naast een bistro in en renden weg in de richting van het parkeerterrein ‘Kloosterland’. Hierna verdwenen zij uit het zicht. Uit onderzoek bleek dat het viertal bij een kledingzaak in de straat een inbraak had gepleegd. Op de route vanaf de winkel aan het pareerterrein vonden agenten enkele kledingstukken. Ondanks de inzet van meerdere politie-eenheden werden de verdachten niet meer aangetroffen. De recherche stelt een onderzoek in.

Tags

LangstraatSnelkraakWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top