Skip to content

Werkorganisatie Duivenvoorde getekend door Voorschoten en Wassenaar

9 november 201243 second read

Wassenaar – Deze week hebben de colleges van B&W van Voorschoten en Wassenaar groen licht gegeven aan een gemeenschappelijke regeling. De nieuwe regeling gaat in per 1 januari 2013 en geldt voor de samengevoegde ambtelijke organisatie van beide gemeenten.

De naam voor de geïntegreerde organisatie is: Werkorganisatie Duivenvoorde. Alle ambtenaren van de gemeente Wassenaar en Voorschoten komen bij deze organisatie te werken.

In Voorschoten tekenden burgemeester Jeroen Staatsen en gemeentesecretaris Marc van der Veer, onder het toeziend oog van wethouder Freddy Blommers en wethouder Inge Adema-Nieuwenhuizen. In Wassenaar tekenden burgemeester Jan Hoekema en gemeentesecretaris Wilma Atsma. Ook hier waren de wethouders aanwezig: Fred Sanders, Dienke Dekker, Henk de Greef en Marc van Dijk. Op kasteel Duivenvoorde overhandigden beide burgemeesters elkaar de belangrijke documenten, die de nieuwe organisatie mogelijk maakt. Dit met op de achtergrond de portretten van de toekijkende familie Van Wassenaer.

Tags

DuivenvoordeVoorschotenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top