Skip to content

IVN excursies in Marlot en Sorghvliet

10 november 201245 second read

Den Haag – In de herfst is er veel te beleven in de natuur. Maak het mee met de gidsen van het IVN, die u de natuur in al zijn pracht laten zien. Op zaterdag 17 november is er een wandeling in park Sorghvliet. Bezoek deze geheime Haagse tuin en laat u alles vertellen over de eetbare, geneeskrachtige en bruikbare natuur. Verzamelen om 10 uur bij de ingang aan de Scheveningseweg 24, bij de hoek Adriaan Goekoopweg. Bereikbaar met tram 1.

Op zondag 18 november is er een wandeling in park Marlot. Ook daar is de herfst in al zijn indrukwekkende schoonheid aanwezig. Verzamelen om 14 uur op de hoek van de Bezuidenhoutseweg en de Hofzichtlaan. Goed bereikbaar met bus 24.

IVN wandelingen zijn gratis, duren 1 ½ tot 2 uur en zijn voor iedereen toegankelijk. Aanmelden is niet nodig. Inlichtingen bij IVN Den Haag: Rob Meyer tel. 06 20568114/070 3681400 of bij Monique van den Broek tel. 070 3858676. Zie ook www.ivndenhaag.nl.

Tags

ExcursieIVNWandeling
Gerelateerde artikelen
Back To Top