Skip to content

Wassenaarse schennispleger gesignaleerd

10 november 20122 minute read

Wassenaar – Een 32-jarige bewoonster van de Lodesteijnstraat maakte zaterdag 10 november om 12.25 uur melding dat de Wassenaarse ‘schennispleger’ weer gesignaleerd zou zijn.

Het dochtertje van de vrouw vertelde haar moeder dat zij tijdens het verkopen van kinderpostzegels in de Lodesteijnstraat was aangesproken door een man die haar rare voorstellen deed. Zij was direct naar haar moeder gelopen die de politie waarschuwde. Meerdere politie-eenheden stelden een onderzoek in. Ondanks deze zoekactie werd de man die wegreed op een fiets niet meer aangetroffen. Van de man is bekend dat hij een broek aan heeft waarop verfspatten te zien zijn.

Signalement van de verdachte:
Man van ongeveer 50 tot 60 jaar oud, kort grijs/wit haar gekleed in werkkleding/overall waar mogelijk verfspatten op kunnen zitten.

Tot op heden ontving de politie zeven meldingen waarbij kinderen aangesproken werden en vervolgens geconfronteerd werden met de man en zijn geslachtsdeel. De meldingen kwamen onder meer in de wijken Nieuw Wassenaar, Den Deijl, Oostdorp, Dorp Wassenaar. Op deze locaties zet de politie extra surveillance in.

Tips? Bel de politie!
Bent u getuige geweest van deze feiten of heeft u informatie die de politie kan helpen bij het opsporen van de dader? Bent u zelf slachtoffer geweest van en heeft u nog geen melding gedaan? Neemt u dan contact op met de recherche van politiebureau Wassenaar via 0900-8844. Liever anoniem? Bel dan met Meld Misdaad Anoniem op nummer 0800-7000.

Tags

PolitieSchennisplegerWassenaar
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top