Skip to content

CDA Wassenaar brengt bezoek aan Blauw-Zwart

11 november 201240 second read

Wassenaar – Afgelopen donderdag 8 november  heeft de voltallige CDA fractie een bezoek gebracht aan het sportcomplex van Blauw Zwart. Op de terreinen en directe omgeving van Blauw Zwart vinden vele bouwactiviteiten plaats. Ontwikkelingen die natuurlijk invloed hebben op de plaats van Blauw Zwart in onze lokale samenleving.

Niet alleen de leden van Blauw Zwart zullen gebruik maken van het complex maar ook de SKW met hun kinderopvang. Het multi gebruik van het complex spreekt de CDA fractie zeer aan maar naar het oordeel van het CDA moet meer aandacht besteedt worden aan de specifieke problematiek van Blauw Zwart. Blauw Zwart is in feite een onderneming die alleen met vrijwillgers werkt. Ondersteuning daarvan door de gemeente is noodzakelijk. Het CDA zal zich daarvoor inzetten zodat het complex door extra voorzieningen nog beter benut kan worden.

Tags

Blauw-ZwartBlauwZwartCDAWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top