Skip to content

Sfeervolle Lampionnenoptocht Montessorischool Wassenaar

11 november 201258 second read

Wassenaar – Afgelopen vrijdagavond was het weer zover: De jaarlijkse lampionnenoptocht voor en door de kinderen van de Montessorischool werd gehouden. Met hun lampionnen verzamelden de peuters en kleuters zich bij de Montessorischool.

Deze lampionnen maken de kinderen ieder jaar zelf in onze kunstklas onder leiding van onze vakdocente Juf Anthonissen. En dat geeft ieder jaar weer een verrassend resultaat. Bij school waren de kaarsjes aan en stonden de leidsters klaar om ieder te ontvangen. In sfeervolle optocht vertrokken de kinderen met hun ouders, opa’s en oma’s richting de Bibliotheek. Ondertussen zongen zij de bekende liedjes over St. Maarten. Hoe prachtig blijft het te zien dat jonge kinderen kunnen genieten van het lampje in hun zelfgemaakte lampion. Bij de bibliotheek werden zij ontvangen door mevrouw Carolina Toret, medewerkster van de Bibliotheek, tevens klassenouder van Goya uit de onderbouw. De kinderen werden getrakteerd op mandarijnen en ander lekkers en luisterden naar het verhaal van Sint Maarten en het kleine beertje. We kijken terug op een sfeervolle lampionnenoptocht.

Montessorischool Wassenaar biedt uitdagend onderwijs voor kinderen vanaf 2,5 jaar. Bent u geïnteresseerd in wat Montessorischool Wassenaar voor uw kind kan betekenen, kom dan langs aan het Zanderijpad 10.

Tags

LampionnenMontessorischoolWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top