Skip to content

Inbraken Wassenaar verdrievoudigd!

12 november 201231 second read

Wassenaar – In de afgelopen vier weken is het aantal woninginbraken maar liefst verdrievoudigd ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Afgelopen weken kwamen er maar liefst 24 meldingen van inbraak of pogingen daartoe. Wijken waarin veel wordt ingebroken zijn Wassenaar-Zuid, Wassenaar-Centrum en rondom De Paauw.

Een verklaring voor de toename heeft de politie Wassenaar niet. Wel neemt het aantal inbraken vaak toe wanneer de dagen wat langer donker zijn. Burgemeester Jan Hoekema roept de inwoners van Wassenaar op om ook zelf inbraken te voorkomen door genoeg maatregelen te nemen. Dit kan bijvoorbeeld doormiddel van het licht in huis aan te sluiten op een tijdsklok.

Tags

InbrakenPolitieWassenaar
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top