Skip to content

Gelauwerde sopraan in ‘Paauwconcert’

13 november 201240 second read

Wassenaar – Zondag 18 november zingt de sopraan Ellen Valkenburg in Raadhuis ‘De Paauw’. Zij wordt aan de piano begeleid door Andrea Vasi. Het concert begint om 12.00 uur. Zaal open: 11.30 uur. Er zijn zondag nog kaarten (à 16.00 euro) aan de zaal verkrijgbaar.

Ellen Valkenburg is een nog jonge sopraan, die toch al, door haar prachtig stemgeluid, een zekere reputatie heeft opgebouwd. Zij won het ‘Musico-liedconcours in Den Haag en studeerde vervolgens aan het ‘Franz Schubert Institut’ in Wenen. Andrea Vassi studeerde aan het Koninklijk Conservatorium in Den Haag en won, o.a., het Prinses Christina Concours. Het programma van a.s. zondag begint met enkele, prachtige liederen van Schubert. Na de pauze ingetogen muziek van Debussy, opwindende liederen uit ‘Shéhérazade’ van Ravel en het concert eindigt met de poëtische ‘Mädchenblumen’ van Richard Strauss.

Tags

PaauwconcertSopraanWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top