Skip to content

Gratis met de bus op 9 december

13 november 201244 second read

Wassenaar – Op zondag 9 december kan iedereen een dag lang gratis met de bus reizen. Met deze actie viert Arriva dat zij dé busmaatschappij van de Leidse regio is geworden. Dat gebeurt in Leiden en directe omstreken, de Duin- en Bollenstrek, de Rijn- en Veenstreek en delen van de regio Midden-Holland. Volgens Arriva is de officële overgangsdag, 9 december, een mooie gelegenheid om kennis te maken met het vervoersbedrijf.

CXX
CXX gratis terugreis (als afscheidkado CXX) vanaf vandaag t/m 8 dec bij aankoop van wagenkaart OV-ritkaart (2 of 4 of 6 euro). Geldig van ma-vr vanaf 9:00 uur en weekend hele dag. Kreeg vanmorgen van chauffeur een flyer waar dit op staat. Terugreis wel op dezelfde dag als heenreis. Actie geldt alleen voor de buslijnen in de regio Bollenstreek, Leiden, Rijnstreek, Gouda, Krimpenerwaard. Dit is dezelfde actie als in de maanden juli/aug waar de wagenkaart ook geldig was als retourkaartje.

Tags

ArrivaGratisWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top