Skip to content

Maarten Kolsloot signeert zijn boek “Zo word je president”

13 november 201228 second read

Wassenaar – Zaterdag 17 november zal Maarten Kolsloot zijn boek “Zo word je president” signeren tussen 11.00 en 13.30 uur bij Boekhandel De Kler, Langstraat 148.

Zo word je president kijkt achter de schermen van de Amerikaanse presidentsrace. Journalist Maarten Kolsloot maakte in 2008 de kansloze presidentscampagne van Senator Chris Dodd mee. Daarnaast reisde hij ook naar Holland in de staat Michigan. President Obama bezocht het stadje. Ten slotte neemt Maarten je mee in de krankzinnige wereld van het grote geld: de campagne van 2012. Een race waarin twee miljard dollar wordt uitgegeven in de strijd om het Witte Huis.

Tags

Maarten KolslootWassenaarZo word je president
Gerelateerde artikelen
Back To Top