Skip to content

Keur de primeur!

14 november 201230 second read

Wassenaar – Zaterdagmiddag 17 november organiseer ik in samenwerking met chef-kok Dennis van Doeselaar van Brasserie Lien, Keur de Primeur! Proef en geniet gratis van de Beaujolais Villages Nouveau 2012 en de culinaire lekkernijen van chef Dennis. Ontdek voor een ‘petit prix’ ook diverse Cru Beaujolais die ik speciaal voor deze gelegenheid selecteerde. U bent van 14.00 tot 17.00 uur van harte welkom aan de Kerkstraat 2 te Wassenaar.

Voor meer informatie verwijs ik u graag naar onze website: http://www.beaujolaiswijnen.nl/k/n96/news/view/520/241/Keur-de-primeur.html
Heeft u nog vragen? Mail of bel mij gerust.

Wat mij betreft graag tot dan!

Met vriendelijke groet,
Dick Remmerswaal

Tags

Beaujolais WijnenWassenaarWijnproeverij
Gerelateerde artikelen
Back To Top