Skip to content

CDA Wassenaar: Met de boortunnel RijnlandRoute zijn we nog niet klaar!

15 november 201246 second read

Wassenaar – Nu duidelijk is dat de inpassing van de RijnlandRoute bij Voorschoten plaats zal vinden door het bouwen van een boortunnel is nu de inpassing van de rest van de route aan de orde. Het team compromis RijnlandRoute heeft daarvoor interessante voorstellen ontwikkeld.

De CDA fractie heeft daarvan afgelopen maandag 12 november tijdens een mini symposium kennis genomen. Duidelijk is dat door regionale samenwerking  mogelijkheden ontstaan voor een betere en goekopere RijnlandRoute. De CDA fractie volgt de initiatieven van het Team Compromis RijnlandRoute zeer nadrukkelijk en ondersteunt deze waar mogelijk. Een voordeel van ZnB Duurzaam is slechts te incasseren bij een regionale samenwerking tussen de gemeenten Katwijk, Leiden en Wassenaar. Het CDA roept de betrokken besturen op geen kans te laten liggen om de inpassing van de RijnlandRoute niet alleen in Voorschoten maar ook elders op de route te verbeteren. De kansen zijn er dat toont het initiatief naar ons oordeel nadrukkelijk aan.

Tags

CDARijnlandRouteWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top