Skip to content

Droom mee over de ideale groene omgeving

15 november 20122 minute read

Wassenaar – Vindt u de natuur in uw omgeving ook belangrijk? Droomt u ook over prachtige visstekken tussen het riet, varen door de polder, een wandeling met de kinderen langs velden vol bloemen, of een onverwachte ontmoeting met een vos in het bos ? Kom dan op dinsdagavond 27 november 2012 naar de Droombijeenkomst over het groen in het gebied tussen Den Haag, Wassenaar en Leidschendam.

De natuur is van groot belang voor ons allemaal! Natuur zorgt voor een gezonde omgeving voor ons en onze kinderen. Natuur maakt onze omgeving aantrekkelijk om in te wonen, te werken en te ontspannen. Een groene omgeving, die ons zoveel te bieden heeft, heeft onze aandacht nodig.

De Natuur- en Milieufederatie Zuid-Holland, het Haags Milieucentrum en de provincie Zuid-Holland horen graag uw ‘groene’ wensen. Uw ideeën kunnen de basis gaan vormen voor een vruchtbare samenwerking voor de ontwikkeling van het groen in uw gebied. Als u zich ook wilt inzetten voor uw ideale groene omgeving, denk en ‘droom’ dan met ons mee op deze avond.

Kansrijke ideeën die tijdens de droombijeenkomst naar voren komen, worden verder met u uitgewerkt tijdens een vervolgavond begin 2013. Van dromen naar daden! De Natuur- en Milieufederatie Zuid-Holland en het Haags Milieucentrum maken daarvoor het Natuuractieplan Groene Haaglanden. Hierin worden de dromen en ideeën van de gebruikers van het groen, de ondernemers en de beheerders in het gebied gebundeld. Zo kunnen we met elkaar aan de slag. De dromen en ideeën van de eerste droombijeenkomst zijn ook onderdeel van een visie op een verbeterd groenblauw netwerk in het gebied, die door het project Mijn Groen – Ons Groen gevormd wordt.

De bijeenkomst vindt plaats op dinsdagavond 27 november 2012, vanaf 19.30 uur in ‘De Stal’, het verenigingsgebouw van ATV Eigen Arbeid, Zijdeweg 60 in Wassenaar, direct naast de verlengde Landscheidingsweg aan de rand van de Duivenvoordse en Veenzijdse Polder. Aanmelden kan door een e-mail te sturen naar info@milieufederatie.nl.

Bezoek voor meer informatie de website www.mijngroenonsgroen.nl of neem contact op met:

Danny Eijsackers, NMZH, D.Eijsackers@milieufederatie.nl
Geert van Poelgeest, HMC, Geert.vanPoelgeest@haagsmilieucentrum.nl
Kees Verdouw, Provincie Zuid-Holland, c.verdouw@pzh.nl

Tags

GroenOmgevingWassenaar
Gerelateerde artikelen
Rijbewijskeuringen CBR In Wassenaar
Back To Top