Skip to content

Zonder elkaar is iedereen alleen

16 november 201259 second read

Wassenaar – De Provinciale Zonnebloemafdeling Zuid-Holland organiseert in 2013 opnieuw een vakantie voor mensen met een lichamelijke beperking in de leeftijd categorie van 40 t/m 65 jaar. Deze vakantieweek zal plaatsvinden in Bad Peterstal in het Zwarte Woud van Duitsland van zondag 21 t/m vrijdag 26 april 2013 ( week 17 ).

Tijdens deze week is er een luxe rolstoelbus aanwezig om de vakantiedeelnemers naar de verschillende plaatsen te rijden, zodat verschillende excursies op een goede wijze kunnen plaatsvinden. De medisch/verpleegkundige handelingen worden uitgevoerd door gediplomeerde verpleegkundigen in de zelfde leeftijdscategorie als de vakantiedeelnemers

In totaal biedt de vakantie plaats aan 22 deelnemers en 22 vrijwilligers. De kosten voor deze vakantie bedragen voor deelnemers € 540 per persoon.

Belangstellende kandidaat deelnemers met een lichamelijk en/of fysieke beperking en een zorgvraag kunnen zich voor deze week aanmelden. Uiteraard zijn ook vrijwilligers met of zonder een verpleegkundige achtergrond van harte welkom om zich als vrijwilliger aan te melden. Voor hen zijn aan deze week geen kosten verbonden.

Wie meer informatie wil of belangstelling heeft om zich aan te melden voor deze week kan zich richten tot Rob de Koning, telefoon 06-20738350 of rdekoning@casema.nl

Voor meer informatie over het werk van de Zonnebloem en vakanties: www.zonnebloem.nl.

Tags

VakantieWassenaarZonnebloem
Gerelateerde artikelen
Back To Top