Skip to content

Homeopathie, fluisterkind & antiquariaat in de bieb

18 november 201242 second read

Wassenaar – Bibliotheek Wassenaar is tot en met maart elke zondag open van 13.00 u tot 17.00 u. Op deze middagen bieden wij u extra activiteiten, films en gezelligheid. A.s. zondag hebben wij het volgende programma voor u gepland: Janneke Hellendoorn, klassiek homeopaat R-hom en kindertolk zal uitleg geven over homeopathie en informatie geven over voeding en homeopathische detoxificatiekuren.

Tevens zal zij als kindertolk ook de ‘methode fluisterkind’ onder de aandacht brengen. Ook is het antiquariaat Bougainville zowel zaterdag als zondag aanwezig in onze Vergaderzaal en zal Cordula Uit den Bogaard Kessler Sekt komen promoten.

Het Filmhuis vertoont nu elke zondag twee films, één voor de jeugd en één voor volwassenen. a.s. Zondag om 13.15 u de leuke jeugdfilm Bennie Stout en om 15.15 u de film Barbara, de Duitse Oscarinzending. Dus kom zondagmiddag gezellig even binnen, u bent van harte welkom!

Tags

OBVWWassenaarZondag
Gerelateerde artikelen
Back To Top