Skip to content

Ouder Kind Toernooi bij BC Wassenaar

18 november 201243 second read

Wassenaar – Zaterdag 17 november organiseerde de Activiteiten Commissie van BC Wassenaar een Ouder Kind Toernooi. De jeugdleden van BC Wassenaar mochten hun vader/moeder/zusje/broertje/neefje/nichtje/opa of oma meenemen.

Na de warming-up van Jochem Donath en de velduitleg van Melissa van Deursen konden de wedstrijden beginnen. Er zijn leuke en spannende wedstrijden gespeeld. Nadat alle wedstrijden gespeeld waren, was het tijd voor de bekende ‘racketrace’ en ‘rond het net’ tegen de ouders. Ondertussen kon de Activiteiten Commissie alle punten bij elkaar optellen om vervolgens bij de prijsuitreiking de winnaars bekend te kunnen maken. Poule A werd gewonnen door Kylian en pappa Vincent Moy, poule B door Juliette en pappa Romeo Talakua, poule C door Manon Dompeling + tante Sonja van de Marel en poule D door Melanie en pappa Maarten van Vliet. Neem een kijkje op www.bcwassenaar.nl voor de foto’s.

Tags

BadmintonToernooiWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top