Skip to content

Techniektraining voor jeugdtrainers Blauw-Zwart zeer enthousiast ontvangen

19 november 20122 minute read

Wassenaar – Op een stralende zondagmorgen om 10.00 stromen 14 enthousiaste jeugdtrainers van Blauw-Zwart de cursusruimte binnen. Sommige nog met kleine oogjes van een gezellige zaterdagavond. Iedereen is echter gelijk bij de les op het moment dat André van Dam als Technisch Jeugdcoördinator de twee docenten van vandaag voorstelt en hun het woord geeft.

Twee zeer gedreven en enthousiaste trainersveteranen, Roel Timmer en Wim Schendeling, verzorgen vandaag een cursus voor onze jeugdtrainers die geschoeid is op het unieke trainingsprogramma dat is opgezet door Roel Timmer. Voor velen in Wassenaar is Roel een bekende. De oudvoetballer van Blauw-Zwart, ADO en Holland Sport is al tientallen jaren trainer en nog steeds druipt de passie er vanaf. Na een intro van Roel en Wim gaan alle trainers het veld op waar ruim anderhalf uur handvaten worden aangereikt door Roel en Wim om de trainers oefenvormen mee te geven zodat onze jongste jeugd de basistechnieken van het voetbal sneller, maar vooral beter, onder de knie krijgen. Rond lunchtijd is iedereen enthousiast, voldaan, en hongerig. Blauw-Zwart had er voor gezorgd dat er koffie, broodjes en soep was om deze ochtend passend af te sluiten.
Deze opzet, in welke vorm dan ook, krijgt zeker een vervolg.

Roel en Wim, bedankt voor jullie inzet en deskundige input.

Namens de Technische Commissie Blauw-Zwart,
André van Dam

Tags

Blauw-ZwartBlauwZwartJeugdtrainersWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top