Skip to content

Bokstrainer Harry van der Hulst met pensioen

20 november 201259 second read

Wassenaar – Afgelopen zaterdag (17 november jl) werd er in de sporthal een afscheidsreceptie voor de geliefde 65 jarige Harry van der Hulst gehouden. Harry, een man met veel (levens)ervaring, die zijn pupillen met raad en daad wist bij te staan, was eerder in 2012 pensioen gegaan. Harry van der Hulst is iemand die via de sport jongeren wist te motiveren om te “vechten” voor wat zij in het leven wilden bereiken. Hij is een man die zo vaderlijk een arm om een schouder kan leggen.

In 2001 nam de gemeente trainer Harry van der Hulst in dienst opdat de boksschool kon blijven voortbestaan. De boksschool is een onderdeel van de Stichting Jeugd en Jongerenwerk Wassenaar (SJW) waar – sinds 2001 – Harry van der Hulst als drijvende, stuwende kracht jongeren trainde.
Een goede keuze van de gemeente, want dankzij Harry’s inzet melden zich honderden deelnemers aan.

Begin 2012 is Harry van der Hulst met pensioen gegaan en hij wordt node gemist. Harry wist als geen ander de zogeheten ” moeilijk te motiveren” jeugd van de straat af te houden. Imiddels is Harry dus 65 jaar geworden en afgelopen zaterdag werd de afscheidsreceptie gegeven. Er waren, naast familie en vrienden, veel oud leerlingen, ouders van leerlingen en buurtbewoners.

Tags

BokstrainerHarry van der HulstWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top