Skip to content

Live Cooking & Tasting bij Go Pure

21 november 20122 minute read

Wassenaar – Go Pure, onze eigen Wassenaarse speciaalzaak voor biologische voeding en voedingssupplementen aan de Johan de Wittstraat, gaat een unieke samenwerking aan met top-kok Victor Russo. Victor heeft al sinds jonge leeftijd een passie voor de Italiaanse keuken. Die is hem thuis letterlijk en figuurlijk met de paplepel ingegoten.

Victor is een enthousiaste Italiaanse ‘jonge hond’ van amper 30 jaar die dankzij zijn enorme kennis van Italiaanse wijnen en foodproducten inmiddels gerekend mag worden tot één van de toonaangevende importeurs van Italiaanse wijnen en delicatessen in Nederland.

Op zaterdag 1 december as. worden klanten en andere belangstellenden van harte uitgenodigd om de tweede “Live Cooking & Tasting met Vicor Russo” bij te wonen. Tussen 11.00 en 14.00 uur zal Victor hen bij Go Pure in de nieuwe, speciaal ingerichte proefkelder, meenemen op een smakenreis met hapjes uit verschillende streken van Italië.

De producten die hierbij gebruikt zullen worden, zijn inmiddels verkrijgbaar bij Go Pure. Tevens zullen speciale pakketten worden aangeboden met daarin alle ingrediënten om zelf een heerlijk gerecht te maken; uiteraard inclusief de recepten van Victor!

De smaken, wijnen en uiteraard de ‘Oste’ (uw gastheer en kenner) staan voor u klaar in een knusse ambiance…. a presto en alvast Buon Appetito!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:
Mathijs Vermeulen (070-5111820)

Tags

Cooking & TastingGo PureWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top