Skip to content

Oliebollen Bridgedrive bij BridgeVrienden Wassenaar

21 november 201233 second read

Wassenaar – BridgeVrienden Wassenaar nodigt alle club- en thuisbridgers uit Wassenaar en omstreken uit om deel te nemen aan haar inmiddels traditionele jaarlijkse Oliebollen Bridgedrive. Onder het genot van oliebollen, appelflappen en bubbeltjeswijn zal gestreden worden om de prijzen.

De drive zal plaats vinden op vrijdag 28 december in het Deylercentrum aan de Hofcampweg. Aanvang 19.30 uur. De kosten voor deelname bedragen 15 euro per paar, inclusief oliebollen en appelflappen.

Er is een maximum van 36 paren. Om verzekerd te zijn van deelname is inschrijving vooraf mogelijk tot uiterlijk 21 december via het mailadres van de club bridgevriendenwassenaar@gmail.com onder vermelding van naam en telefoonnummer.

Voor meer informatie over de vereniging bezoek www.bridgevriendenwassenaar.nl

Tags

BridgeOliebollenWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top