Skip to content

Nieuwe workshop: Starten met e-mail en internet

23 november 201256 second read

Wassenaar – Deze workshop, die uit 2 lessen van elk 2 uur bestaat, is ideaal voor beginners. Zij leren informatie zoeken op internet en e-mails versturen zonder een voorafgaande cursus Windows. De basis van het computeren en internetten wordt stapsgewijs uitgelegd. Deze aanpak is motiverend voor mensen die onzeker zijn of zij computeren wel leuk zullen vinden. En voor mensen die twijfelen of ze het nog kunnen leren.

Na deze workshop bent u in staat om: Contact te onderhouden via e-mail, berichten versturen en ontvangen, Internetten, informatie zoeken met google als ook interessante en nuttige websites, spelletjes spelen, enz.

De workshop is gebaseerd op Windows 7, Internet Explorer 9 en Windows Live Mail 2011. Als u een laptop heeft kunt u die meenemen, dan kunt u hier op werken bij de praktische oefeningen. (Neem s.v.p. wel uw voeding mee, voor het geval de batterij niet voldoende geladen is)

De workshop wordt gehouden op dinsdagmorgens 11 en 18 december a.s. in onze locatie aan de van Heeckerenstraat 2.

Informatie of inschrijven voor deze Workshop, kan via de cursusadministratie via tel nr. 06-10735360 van 10.00 t/m 12.00 uur. Of via e-mail: leercentrum.wassenaar@gmail.com

Tags

LeercentrumWassenaarWorkshop
Gerelateerde artikelen
Back To Top