Skip to content

“Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat” is op zoek naar jou!

24 november 20122 minute read

Wassenaar – Draagt u Dreamtime Events en de organisatie van “Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat” een warm hart toe en bent u net als wij een groot theaterliefhebber? Dan zouden wij u heel graag verwelkomen als donateur! Wij zullen komend jaar een grote (musical)productie ten tonele brengen in de Messiaskerk in Wassenaar.

Voor € 25,- (of meer) bent u al donateur van deze productie en wordt u lid van de “Vrienden van Joseph” club. Buiten het feit dat u ons daarmee financieel enorm steunt, brengt het voor u persoonlijk ook voordelen met zich mee. Voor de productie “Joseph and the Amazing Technicolor Dreamcoat” heeft u het voorrecht om als eerste uw kaarten voor één van de voorstellingen te boeken, komt uw naam in ons programmaboekje en op onze website én u zult tijdens de door u te bezoeken voorstelling als VIP worden behandeld en tevens een verrassing ontvangen.

Donateur worden?
Stuur dan uw naam, adres, telefoonnummer, e-mail en het bedrag van uw donatie naar josephwassenaar2013@dreamtime-events.nl en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. Voor verdere informatie kunt u ook altijd terecht op onze website www.dreamtime-events.nl Dank u wel en graag tot ziens in de Messiaskerk!

* Mocht u ons met een kleiner bedrag willen steunen, dan is dat natuurlijk ook meer dan welkom! Ook dan zullen wij u als VIP verwelkomen, maar dan kunt u uw kaartjes voor één van de voorstellingen pas kopen tijdens de openbare kaartverkoop.

Tags

JosephMusicalWassenaar
Gerelateerde artikelen
Back To Top